[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Uitleg vier sterren veiligheidsniveau

Permanent aangebrachte XSImpact borgingspunten op een maximale onderlinge afstand van 12 meter, met er tussen in een XSLinked-staalkabelsysteem. De gebruiker is permanent aangelijnd door een ‘meeloper’, maar behoudt volledige bewegingsvrijheid.

Praktische veiligheid

Aantal gebruikers: 2 personen per traject
Geschikt voor: alle daken
Systeem XSLinked
Norm: EN 795, klasse C

Gebruik

Een reeks borgingspunten, verbonden door een staalkabel, vormt een permanent staalkabeltraject dat op het midden van het dak wordt geplaatst of de contouren van de dakrand volgt op een afstand van 2 tot 4 meter. De gebruiker is permanent aangelijnd en geniet een optimale bewegingsvrijheid aan beide kanten van de staalkabel. Omdat het staalkabeltraject zich op een vaste afstand van de dakrand bevindt, hoeft de lengte van de vanglijn maar één keer te worden ingesteld. Na aanhaking aan het staalkabeltraject kan de gebruiker het gehele dakvlak veilig belopen.

Belangrijke kenmerken

  • Het gehele dakoppervlak is te belopen
  • Maximale veiligheid door eenmalig aanlijnen
  • Het staalkabeltraject markeert de veilige zone

[/vc_column_text][vc_single_image image=”124″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”900 × 686″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”126″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”250 × 141″][/vc_column][/vc_row]